Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

De reservering kan telefonisch of per e-mail bij ons worden gedaan.
Als er een periode vrij is, dan kunnen wij u een optie geven van max. 1 week.
Zodra de overeengekomen aanbetaling (30% van het huurbedrag) op onze rekening is bijgeschreven is uw reservering een feit.
Uiterlijk 6 weken voor de aanvang van uw huurperiode dient het restant (70% aangevuld met de servicekosten/eindschoonmaak ad 95,= euro voor de villa en ad 50,= voor de casita) in ons bezit te zijn.
De borgsom ad 200,= euro dient 1 week vooraf op onze rekening te zijn bijgeschreven.
Na ontvangst van de laatste betaling stemmen wij de sleuteloverdracht etc. met u af.
Indien u binnen 6 weken voor aanvang van de overeengekomen huurperiode reserveert, dient het gehele bedrag ineens te worden voldaan. Niet tijdige betaling geeft ons het recht de reservering als geannuleerd te beschouwen.

Borg

1 Week vooraf betaalt u de borg van  200,= euro, die na controle van de villa en inlevering van de sleutels in het sleutelkastje, direct door ons wordt gerestitueerd.
Bij verwijtbare beschadigingen of verlies van sleutels zullen de kosten worden verrekend.

Huurperiode en wisseldagen

De huurperiode en de wisseldagen spreken wij in onderling overleg af.
Men verwacht u bij aankomst in de regel na 16.00 uur.
Op de dag van vertrek geldt dat u voor 10.00 uur uw accommodatie heeft verlaten.

Sleuteloverdracht

Bij de villa hangt een sleutelkastje, de code wordt door ons verstrekt.

Eindschoonmaak

Teneinde de villa weer schoon te kunnen opleveren aan de volgende huurders, wordt 95,- euro voor de eindschoonmaak/servicekosten berekend en € 50,- extra bij gebruik van de casita. Deze kosten dienen bij de laatste betaling te worden voldaan.
Wij verwachten van onze huurders dat zij de villa netjes achterlaten en bijvoorbeeld geen afwas, volle prullenbakken, vuilniszakken o.i.d laten staan.

Inventaris

De villa is zo volledig mogelijk ingericht. Voor de was tijdens uw verblijf van o.a uw bed en badlinnen  (3 baddoeken + 1 gastendoekje p.p.) dient u zelf te zorgen. Na vertrek wordt tijdens de eindschoonmaak bed- en badlinnen gewisseld. Badlinnen is niet bedoeld voor gebruik bij het zwembad. Wij verwachten dat u deze zelf meeneemt.

Maximaal aantal personen

Gebruik en bewoning van de villa is toegestaan tot het maximum van 4 personen (in overleg is een extra luchtbed of kinderbedje beschikbaar). Bij constatering van bewoning door meer personen heeft onze beheerder het recht hier passende maatregelen tegen te nemen.

Aansprakelijkheid

De verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor o.a. diefstal -letsel of ongeval veroorzaakt door personen of goederen of ten gevolge van hun verblijf.

Klachten

Indien u als huurder ondanks alle zorgen van ons toch nog klachten heeft, dient u dit zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. Op deze wijze zijn wij in de gelegenheid eventuele klachten op te lossen.

Annulering

Indien u wilt annuleren dient u ons een met reden omkleed, schriftelijk verzoek te verstrekken. Bij annulering bedragen de annuleringskosten: tot 8 weken voor aanvang van de huurperiode 50% van de totale huursom, bij latere annulering bedraagt dit 100% van de totale huursom. In dit verband adviseren wij u dringend een annuleringsverzekering af te sluiten, waarbij u gedekt bent tegen onvoorziene, bijzondere omstandigheden, waardoor u niet met vakantie kunt gaan. Dit kan natuurlijk alleen indien de reden van afzegging een verzekerde gebeurtenis is, volgens de annuleringsvoorwaarden van de verzekeringsmaatschappij.